20. oktober 2020
Folk smider mundbind og plastikhandler på gaden i Fredensborg, skriver Dorthe Sørensen i dette indlæg. Arkivfoto.
Folk smider mundbind og plastikhandler på gaden i Fredensborg, skriver Dorthe Sørensen i dette indlæg. Arkivfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Folk smider deres mundbind på gaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Folk smider deres mundbind på gaden
Debat Fredensborg - 13. oktober 2020 kl. 06:45
Af Dorthe Sørensen (har hemmelig adresse, der er redaktionen bekendt)

Jeg færdes ofte i Fredensborg by og omegn. Hvad der falder mig for øjet, er at jeg meget ofte støder på diverse mundbind og plastikhandsker som bare er smidt ubeskyttede i området.

Jeg har også observeret, at der bliver smidt handsker og mundbind i indkøbsvognene. Der er jo masser af skraldespande rundt omkring, som man kan lægge sit affald i.

Der er mange børn og hunde som eventuelt kunne finde på at samle det op. Og de og deres familier udsættes for stor risiko for at få smitten. Jeg synes det er uansvarligt og decideret dumt!

Jeg mener, det må være en borgerpligt at sørge for at coronavirus IKKE spredes yderligere i området. Jeg vil derfor gerne anmode de involverede borgere, at vise det rette samfundssind, og dermed tage deres skrald med til en skraldespand.

For det første er der større risiko for spredning af sygdommen, - for det andet forurener det naturen og for det tredje udgør det en unødvendig risiko for dem, der skal gøre rent efter de involverede borgers hensynsløse opførsel.

Jeg vil gerne opfordre borgerne til at bære mundbind, når de er i det offentlige forum, således at vi, som har et sårbart menneske at passe på, kan slappe lide mere af og ikke blive så stresset, når vi er ude og handle. På forhånd TAK!

Kunne du godt tænke dig at arbejde mere hjemmefra?