12. april 2021
Her er ingen lette løsninger! Men for mig er det altid afgørende, at vi møder hinanden med respekt for vores forskellige hensyn, skriver Per Frost Henriksen (S), formand for Børne- og Skoleudvalget.
Her er ingen lette løsninger! Men for mig er det altid afgørende, at vi møder hinanden med respekt for vores forskellige hensyn, skriver Per Frost Henriksen (S), formand for Børne- og Skoleudvalget.
Foto: Per Frost Henriksen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Engagerede lærere gør det godt i en svær tid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Engagerede lærere gør det godt i en svær tid
Debat Fredensborg - 08. april 2021 kl. 10:18
Af er Frost Henriksen (S), Formand for Børne- og Skoleudvalget

Under overskriften Hastværk er lastværk skriver lærerkredsens formand, Annette Hansen-Jacobsen, i et debatindlæg onsdag, at skolernes ansatte oplever at centrale ønsker om at vise handlekraft presser skolernes ansatte mere end godt er.

arrow Læs også: DEBAT: Hastværk er lastværk

Der er ingen tvivl om, at Covid-19 gang på gang - og ofte fra dag til dag - har udfordret hverdagen i vores skoler. Pludselig skal alle undervises hjemme; så kan nogle komme i skole igen; andre elever nødundervises; så er der smitte i en klasse og alle sendes hjem, osv. osv.

Ingen skal være i tvivl om, at vi i byrådet har kæmpe respekt for og tillid til det arbejde, som lærerne udfører og lykkes med. Det gælder også i en svær og omskiftelig tid som denne, hvor vi selvsagt ikke forventer de samme resultater som i mere normale skoleår.

Vi har tradition for et godt lokalt samarbejde mellem lærere, ledelse og politikere i Fredensborg Kommune. Derfor mødes topledelsen i denne Covid-19 tid også ugentligt med fællestillidsrepræsentanten for lærerne, ligesom de enkelte skoleledere samarbejder med de lokaler tillidsrepræsentanter. Konkret har vi i forbindelse med lukninger og genåbninger aftalt bl.a. ekstra tid til forberedelse, hvilket er helt rimeligt. Men dilemmaet er naturligvis, at der - som altid - skal findes en balance mellem tid til forberedelse og den undervisning som vores elever har behov for - ikke mindst i denne tid.

Her er ingen lette løsninger! Men for mig er det altid afgørende, at vi møder hinanden med respekt for vores forskellige hensyn.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?