21. oktober 2020
"Er der ingen i byrådet, der tænker på almenvellet og ikke kun på ussel mammon," spørger Flemming Priem i dette læserbrev. Arkivfoto.
"Er der ingen i byrådet, der tænker på almenvellet og ikke kun på ussel mammon," spørger Flemming Priem i dette læserbrev. Arkivfoto.
Foto: Søren Hempel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Endnu et kæbestød til lokale indkøbscentre ?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Endnu et kæbestød til lokale indkøbscentre ?
Debat Fredensborg - 08. oktober 2020 kl. 06:00
Af Flemming B. Priem, Jellerød Have 25, Kokkedal

Da firmaet Reitan i sin tid opførte Rema 1000 og Føtex på Egevangen i Kokkedal, betalte firmaet 19.990 kroner til de afgørende partier for at få lirket sagen igennem. Beløbet lå lige under de 20.000 kroner, hvorfra det skulle offentliggøres.

Men det blev et kæbestød til den lokale handel i Holmegårdscentret, Nivåcentret, Humlebækcentret og måske også i Fredensborg. Nu er det tanken at etablere et "bydelscenter" ved Cirkelhuset i Kokkedal og på et sted, hvor der i dag ikke bor særligt mange mennesker, og det vil igen forfordele de borgere, der ikke har bil.

Er det meningen, at det nye bydelscenter skal udkonkurrere et forhåbentlig snart renoveret Holmegårdscenter og det kommende Nivå Bycenter ud, før de får begyndt? Det vil så være en kæberasler, der bringer taberen i gulvet.

Er der ingen i byrådet, der tænker på almenvellet og ikke kun på ussel mammon for dem, der måtte etablere forretninger med udvalgsvarer, boliger, måske hotel og biograf i et nyt bydelscenter.

Er der en voksen til stede, og hvad siger Hørsholm Kommune?

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?