19. juni 2021
Benn Gandløse Vestergaard. Arkivfoto.
Benn Gandløse Vestergaard. Arkivfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: En ny levende bymidte kommer ikke af sig selv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: En ny levende bymidte kommer ikke af sig selv
Debat Fredensborg - 09. juni 2021 kl. 06:45
Af Benn Gandløse Vestergaard kandidat for Socialdemokratiet, Skovparken 37. Nivå

Når man kommer ind i Nivå Centeret, hænger der fine plakater om de store investeringer - om omdannelse til en levende bymidte, der er planlagt i de kommende år. Det skal give os håb om en fremtidige levende bymidte, som er et samlingssted med gode indkøbsmulighed, der skaber sammenhold, fællesskab og tryghed.

Ja, den nye levende bymidte er også med til at tiltrække nye beboere, og på tegnebrættet er det et spændende projekt, og er den helt rigtige vej at gå. Et projekt, som skal sikre attraktive indkøbsmuligheder, og skabe liv ved at fremme et velfungerende bibliotek, bygge en svømmehal og opføre en ny og moderne skole.

Desværre er der lang vej endnu. Og som tiden går, svinder håbet, og når jeg ser det nuværende center, minder det mest af alt om et spøgelsescenter med begrænset liv, hvor det må være meget vanskeligt at drive butik.

Således er det ved at være sidste udkald, hvis der skal skabes en levende bymidte med gode indkøbsmuligheder, og derfor bør KFI hurtigst muligt sætte gang i den første udviklingsfase med renovering og modernisering, så det gøres mere attraktivt at drive butik i den nye bymidte, og dermed skabe bedre rammer for gode indkøbsmuligheder. Det er vi helt sikkert mange som venter på.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?