21. oktober 2020
Carsten Bo Nielsen. Arkivfoto.
Carsten Bo Nielsen. Arkivfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: En illustration

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: En illustration
Debat Fredensborg - 08. oktober 2020 kl. 19:30
Af Carsten Bo Nielsen, byrådsmedlem (V), medlem af Plan-, miljø- og klimaudvalget og Fritids- og idrætsudvalget

Venstre ønsker at sikre, at vi også i fremtiden har et handelsliv i Jernbanegade, på Strandvejen, i Humlebæk Center og en ny Nivå Bymidte. Derfor er vi imod, at vi åbner for, at forretninger i de samme brancher som i vor lokale handelssteder etablerer sig i det nye storcenter på Cirkelhusets grund. Der må gerne komme nye forretninger i disse brancher i kommunen, de skal blot lægge sig i vor nuværende 4 handelssteder.

Den holdning har vi haft længe, også før jeg fik et konkret eksempel på, at en kvinde ikke turde etablere en ny tøjbutik i Fredensborg eller Hørsholm, hvis der kunne komme nye store tøjbutikker i det nye center. Så nej, Hans Nissen, det konkrete eksempel har ikke påvirket Venstres planpolitik, og det har vor partifæller i Hørsholm heller ikke.

Det skuffer mig derimod, at Venstre og SF er de eneste, som forstår, at hvis det nye storcenter får forretninger i samme brancher som vore lokale handelscentre, vil det skade vort ønske om at sikre, at der også i fremtiden er et handelsliv i Jernbanegade, på Strandvejen, i Humlebæk Center og en ny Nivå Bymidte.

Ved indlæg i debatten i Byrådet benytter du dig ofte af eksempler. Det er godt, for eksempler fremmer forståelsen. Netop derfor er det uforståeligt, at du synes, at jeg - modsat dig - ikke må illustrere med et eksempel fra det virkelige liv.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?