15. april 2021
'En placering syd for Egedalshallen vil være god, men det skal selvfølgelig også i en ordentlig proces inden det besluttes,' skriver Ergin Øzer i dette indlæg.
'En placering syd for Egedalshallen vil være god, men det skal selvfølgelig også i en ordentlig proces inden det besluttes,' skriver Ergin Øzer i dette indlæg.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: De unge i Kokkedal fortjener nyt klubhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: De unge i Kokkedal fortjener nyt klubhus
Debat Fredensborg - 29. marts 2021 kl. 06:52
Af Ergin Øzer (S) byrådsmedlem i Fredensborg Kommune

I Socialdemokratiet ønsker vi at tilbyde gode pædagogiske klubtilbud i fine faciliteter i Kokkedal, hvor de har mulighed for at skabe deres eget fritidstilbud og -klub, der er skabt ud fra unges ønsker og behov.

Vi skal sammen skabe en klub, hvor børn og unge elsker at være og hvor der oser af gode forskellige aktiviteter, og hvor de bare kan hænge ud og hygge sig med hinanden. Det er vi sikre på giver en god sidegevinst i form af tilfredse forældre.

For at finde ud af, om vi er lykkedes med at skabe et godt klubtilbud, kræver det i sidste ende at vi undersøger børnene og de unges oplevelser og synspunkter. Generelt er er der en stor tilfredshed med de klubtilbud vi har i Kommunen. På nær i Kokkedal har alle bysamfund klubtilbud i egne faste rammer, det skal vi have rettet op på.

Både børn, forældre, personale i Kokkedal og bestyrelsen i UngFredensborg er enige om, at det er nødvendigt at finde et permanent lokale i Kokkedal. Det nuværende POP-UP har fungeret fint som en midlertidig løsning, men det fungerer slet ikke i dage med dårligt vejr, vintermåneder, og heller ikke til de unge som trives bedst i mere faste rammer.

Der er behov for en god holdbar løsning i Kokkedal i form af et moderne klubhus, hvor de unge samles. Vi mener, at

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?