27. juli 2021
Vi har set disse rygklappende memoirer vedtaget også ved de sidste to kommunevalg. De byrødder der ønsker genvalg (flertallet?) synes naturligvis det er en god ide, skriver Michael Huusom, der mener, at det er reklame for siddende byrådsmedlemmer.
Vi har set disse rygklappende memoirer vedtaget også ved de sidste to kommunevalg. De byrødder der ønsker genvalg (flertallet?) synes naturligvis det er en god ide, skriver Michael Huusom, der mener, at det er reklame for siddende byrådsmedlemmer.
Foto: Finn Broendum
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Byrådet promoverer sig selv for skatteborgernes penge!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Byrådet promoverer sig selv for skatteborgernes penge!
Debat Fredensborg - 14. juni 2021 kl. 11:34
Af Michael Huusom, Byrådskandidat til KV21, (Gæt selv hvilket parti), Havrevænget 208, 2980 Kokkedal

Er det rimeligt? Nej!
På økonomiudvalgs dagsorden (og senere i Byrådets dagsorden) kommer emnet om en brochure, som forklarer hvor "godt" de nuværende byrådsmedlemmer har handlet i denne valgperiode på dagsordenen. Det bliver sikkert vedtaget!

Vi har set disse rygklappende memoirer vedtaget også ved de sidste to kommunevalg. De byrødder der ønsker genvalg (flertallet?) synes naturligvis det er en god ide.

Disse 10 selvforherligende farvebelagte sider med byrådsmedlemmernes foto, navn, mærkesager m.v. planlægges til udgivelse i september, som et »indstik« til lokale medier (altså før kommunevalget den 16. november 2021). Prisen er estimeret til ca. 100.000 kr.

Er dette rimeligt og »fair« for nye aspiranter (såkaldte kandidater) til Byrådet? Nej!

Efter min mening er det slet skjult valgpromovering af nuværende byrådsmedlemmer for skatteborgernes penge ... her op til valget, og det er ikke fair/rimeligt.

Læseren har gættet det ... jeg er kandidat ... og som kandidat ... (gyldigt for alle partier) ... finder jeg det problematisk, at nuværende byrødder og vi kandidater ikke får samme mulighed for gratis reklame. Jeg hører gerne fra andre partiers nye kandidater.

Som minimum burde Byrådets/administrationens opremsning ... »Det nåede vi...« holdes fortroligt / hemmelig før valget og først udsendes til borgerne ultimo november (altså efter borgernes dom ved KV21).

Alternativt kan de nuværende byrødder lade administrationen udarbejde et notat med titlen "Det nåede vi ikke i valgperioden 2018-2022".

Men en sådan ønsker medlemmerne af det nuværende Byråd nok ikke at publicere.

Nye kandidater til Byrådet og nuværende medlemmer af Byrådet skal behandles ens.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?