5. marts 2021
"Flot center - men svært at komme til, hvis man ikke er selvtransporterende. Det er absolut ikke gennemtænkt - det skal revurderes, mener vi fra Ældre Sagens side," skriver Erling Vraa i dette indlæg. Arkivfoto.
"Flot center - men svært at komme til, hvis man ikke er selvtransporterende. Det er absolut ikke gennemtænkt - det skal revurderes, mener vi fra Ældre Sagens side," skriver Erling Vraa i dette indlæg. Arkivfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Bustransport til plejecenter Skovgården

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Bustransport til plejecenter Skovgården
Debat Fredensborg - 21. januar 2021 kl. 06:35
Af Erling Vraa, formand for Ældre Sagen i Fredensborg Kommune

Det skal da ikke være nogen hemmelighed, at Ældre Sagen i Fredensborg fra starten af arbejdet med etablering af Skovgården har ønsket en buslinje til stedet.

Vi har deltaget i arbejdsgruppen om indretning og andre ting, der skulle etableres på Skovgården. Vi påpegede dengang, at der skulle føres en buslinje dertil, men det var ikke en del af det, arbejdsgruppen skulle arbejde med. Det var imidlertid byrådsmedlemmerne, der skulle tage stilling til det.

Buslinjen er sidenhen blevet afvist af politikere, der mener, at det stoppested, der ligger på Teglgårdsvej, er tilstrækkeligt. Der er jo kun 550 meter / 720 skridt hver vej - hvis man kommer af ved det rigtige stoppested, og kan finde stien. Det er vel ingenting, når man har en rollator at støtte sig til. Der er jo også et sæde på rollatoren, så man kan hvile sig undervejs. Motion er jo sundt.

Der findes ingen skilte med henvisning til plejecentret fra busstoppestedet på Teglgårdsvej. Jeg er ikke kendt i Humlebæk, så jeg måtte tage turen fra plejecentret til Teglgårdsvej, for at finde vej.

Byrådet kan simpelthen ikke være bekendt, at byde de personer, der skal besøge læge eller pårørende på Skovgården, at gå denne tur. Flot center - men svært at komme til, hvis man ikke er selvtransporterende. Det er absolut ikke gennemtænkt - det skal revurderes, mener vi fra Ældre Sagens side.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?