25. november 2017
Af hjertet tak for alle de timer I har lagt i projekt Liv i Lergravene! Jeg er overbevist om at lidt gavner meget i et større perspektiv, skriver Felicia Braga.
Af hjertet tak for alle de timer I har lagt i projekt Liv i Lergravene! Jeg er overbevist om at lidt gavner meget i et større perspektiv, skriver Felicia Braga.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brostensbarn nyder Nivå

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brostensbarn nyder Nivå
Debat Fredensborg - 15. marts 2017 kl. 10:32
Af Felicia Braga, Slåenhøj 22, Nivå
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det har taget et par år, eller fem, helt at vænne mig til at være væk fra Københavns brosten, men nu elsker jeg at bo i Nivå. Af mange årsager, men i sær fordi her er en diversitet i byen, som jeg elsker. Vi samles om meget.

arrow Læs også: Der er taget mere hensyn til naturen, men ikke nok

Liv i Lergravene i Nivå har så sandelig fået et projekt op at stå på rekordtid, som gavner Nivå. Det har de gjort med stor opbakning fra borgere, lokalpolitikere, i samarbejde med Nivå Nu og naturstyrelsen. I idéfasen har man lyttet til dem der tog sig tid til at møde op til det ene, det andet og det femte borgermøde. Der er allerede sket forandringer, som borgere kommer for at nyde i Nivå. At en idé fra en ildsjæl i byen og en stor hjælpsom engageret flok borgere, kan skabe noget så smukt, det røre mig meget. Vi har i Nivå by et fuldstændig enestående foreningsliv, netværk af arbejdsomme, positive, engagerede borgere. Jeg er helt benovet over al det gode vi i byen vil hinanden. Og tænk, hvis vi med en naturlegeplads, kan være dem der byder andre velkommen hertil. Af hjertet tak for alle de timer I har lagt i projekt Liv i Lergravene! Jeg er overbevist om at lidt gavner meget i et større perspektiv.

arrow Lergravene er for alle
10. marts 2017 kl. 13:29 Opdateret: kl. 13:29
arrow En unik perle i Nordsjælland
08. marts 2017 kl. 07:04 Opdateret: kl. 15:52