2. december 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bedre skolevej er ikke en Netto-løsning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bedre skolevej er ikke en Netto-løsning
Debat Fredensborg - 03. december 2019 kl. 11:20
Af Hans Nissen, Bo Hilsted, Carsten Nielsen , socialdemokratiske byrådsmedlemmer

Socialdemokratiet siger nej til udvidelse af Netto ved Torbenvej i Humlebæk. Vi vægter de mindste skoleelever frem for tunge lastbiler og så er en anden pointe, at vi vil styrke handlen i Humlebæk Centret alt det der er muligt.

arrow Læs også: Debat: Sælg Kulturstationen og få Netto væk fra Torpenvej

Netto Torpenvej fik endnu en gang på violinen i Venstremanden Carsten Bo Nielsens læserindlæg. Carsten Bo Nielsen er bekymret for Nettos velbefindende, men det kan jo undre, at han er noget ligeglad med skolebørn og de mange tusinde borgere der anvender Humlebæk Centret.

Selvom vi godt kan se, at Netto har fået sig en velbesøgt forretning på Torbenvej er det ikke ensbetydende med, at Socialdemokratiet mener, at butikken ligger det bedste sted. Vi kræver at Netto løser deres nuværende problemer med varelevering på egen grund.

Nettos placering giver alvorlige trafikale problemer, som forstærkes af, at Torbenvej er en skolevej som anvendes af rigtigt mange børn hver eneste dag, hvor de blandes sammen med tung trafik og mange biler. Socialdemokratiet ønsker, at de bløde trafikanter får bedre vilkår på Torpenvej.

Socialdemokraterne stemte i sin tid i mod, at Netto kunne etablere sig på Torpenvej, af to årsager, de trafikale problemer og udhuling af grundlaget for Humlebæk Center. Desværre ville Venstre, SF og CD det anderledes, og de kunne mønstre et flertal på ti mandater. Det har givet problemer lige siden.

Derudover er det direkte skidt at udvide Netto på Torpenvej, når vi er i fuld gang med en proces, der skal sikre grundlaget for et samlet handelsudbud, kulturliv og kommunale service aktiviteter til gavn for hele byen i Humlebæk Centret.

Byrådet har, sammen med ejerne og borgerinteressegrupper sat gang i det arbejde, som skal ende op med en helhedsløsning for Humlebæk Centret, inklusive Biblioteksgrund og Posthusgrund.

Der er mange rigtigt spændende muligheder, som Socialdemokratiet ønsker at understøtte i videst mulige omfang, og det sker ikke ved at flytte endnu mere handel væk centret og ned på Torpenvej.

Det vil være godt for alle, hvis Netto sadler om og bliver en del af en styrket fremtidig bymidte i området omkring Station og Center.

Det er nok bare en drøm, der desværre aldrig går i opfyldelse.

arrow Se skitserne: Nye Netto-tegninger har ligget i skuffe i fem måneder
06. november 2019 kl. 05:49 Opdateret: kl. 21:21
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?