5. april 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vores sygehusvæsen fortjener ros!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vores sygehusvæsen fortjener ros!
Opdateret 31. januar 2020 kl. 11:23
Debat Faxe - 31. januar 2020 kl. 09:34
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jeg er 72, og i onsdags havde jeg den allerbedste oplevelse af sundheds- og velfærdssystemet!

Jeg vågnede kl. 02.00 i morges og kunne ikke være her for smerter. Smerterne var i brystregionen. Min kone ringede efter en ambulance, som kom i løbet af fem minutter. Ambulancen kørte mig til Slagelse Sygehus' hjerteafdeling - efter et kort ophold for at konferere med Rigshospitalet, om vi skulle køre derind.

Slagelse Sygehus handlede, som om jeg havde noget med hjertet eller karrene i brystkassen ... de undersøgte 'alt' for at udelukke, at det var noget med hjertet/kranspulsårerne.

De gjorde det så hurtigt, de kunne - og jeg blev udskrevet selvsamme onsdag, da de havde fundet ud af, at jeg temmelig sikkert havde pådraget mig en lungehinde-inflammation. Og dét kan man behandle med Ibuprofen nogle dage.

ALLE på Slagelse Sygehus (rengøringspersonalet, sygeplejersker, SOSU-assistenter, læger, sekretærer) var venlige, imødekommende og gesvindte. Og jeg har det godt ovenpå forskrækkelsen!

Jeg skulle have løbet onsdag morgen (jeg løber 4-5 km mandag, onsdag og fredag) - men jeg venter nok et par dage, indtil den sidste rest af smerterne er væk.

Ulf Lindow, Moltkesvej 67B, 4690 Haslev