24. november 2017
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vil Skuderløse have et forsamlingshus?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vil Skuderløse have et forsamlingshus?
Debat Faxe - 13. juli 2017 kl. 10:38
Af Richardt Radek Larsen Afgående formand for forsamlingshuset; på vegne af forsamlingshuset Skuderløsevej 51, Skuderløse
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der har gennem de sidste par år været en faldende tilslutning til Skuderløse forsamlingshus, og både antallet af arrangementer og byens deltagelse i arrangementer er faldet meget.

I slutningen af juni inviterede forsamlingshuset til krisemøde for at se om vi kunne skabe noget mere tilslutning til forsamlingshuset og nogle flere medlemmer til bestyrelsen som kunne løfte de opgaver der er med at udleje huset og afholde egne arrangementer.

Der var desværre ingen der ønskede at være med i bestyrelsen, men mange der gerne ville være med til at give det et skud mere med at finde nye kræfter til at drive huset videre.

Det skud er en vejfest fredag den 25. August kl 17.00 hvor man blot skal tage sin egen aftensmad og lidt drikkevarer med op til forsamlingshuset og sidde ned og spise sin mad sammen med de andre fra byen.

Her samles vi og prøver at se om ikke vi kan skabe det fællesskab som vi så inderligt ønsker os. Vi håber på at når man samles, så sker der ting og sager.

Det vi også håber på, er at der fra nu af og indtil den 25. august kommer mennesker som ønsker at være med i bestyrelsen og drive forsamlingshuset videre, så det ikke er nødt til at lukke.

Og det er nødvendigt at der kommer flere bestyrelsesmedlemmer som forpligter sig til at arbejde med opgaverne og indgå i den daglige drift. Der er brug for handling for at undgå en lukning.

Desværre har der i en artikel i Sjællandske Nyheder stået at forsamlingshuset var reddet på målstregen, men det er ikke sandt. Desværre har mange kun læst den overdrevne overskrift og troet at alt nu var i orden og at der ikke var brug for dem. Intet kunne være mere forkert, og vi er meget ærgerlige over denne artikel, da den ikke hjælper, men derimod skader forsamlingshuset.

For at invitere til vejfest, motivere for at komme med i bestyrelsen og for at rette op på misforståelser, så har en gruppe på 10 borgere her i tirsdags været rundt i Skuderløse for at tale med borgerne.

Det har været en fin aften med mange gode samtaler med borgere, og vi håber på at det udmønter sig i mange deltagere til vores vejfest, flere der vil benytte forsamlingshuset og vigtigst af alt, nogle flere bestyrelsesmedlemmer så huset kan bestå.