20. juni 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Var det virkelig dét man ønskede?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Var det virkelig dét man ønskede?
Debat Faxe - 10. juni 2021 kl. 16:33

Af Thomas Nielsen, Nygade 50 G, Haslev

I årevis har man kæmpet for at få lavet en pæn »afslutning« af Jernbanegade i overgangen til Stationspladsen. Det er lykkedes med først H.F. Nielsens Have og sidste år med renoveringen af hele stationspladsområdet. Stort cadeau for det. Så er det netop mere beskæmmende at se, hvordan området har udviklet sig til fast parkeringsområde, hvor parkerede biler efterlader et grimt syn, ikke bedre end det faldefærdige hus gav os.

Jeg undrer mig over, hvor P-skiltene blev af. Der var indtil for nylig 15 minutters parkering i to båse og en bås til handicapparkering. Hvorfor er de fjernet, og hvem har besluttet det?

Nu er der parkerede biler i og udenfor båsene, sågar på fortovet. Desuden har man også fundet fortovet ud for H.F. Nielsens Have velegnet til parkering, ovenikøbet halvvejs oppe på fortovet. Var det virkelig dét man ønskede, da man i sin tid opfordrede borgerne til at deltage med gode ideer til netop en forskønnelse af området og en overgang fra Jernbanegade til Stationspladsen og en naturlig forbindelse til Nørregade?

For god ordens skyld skal pointeres at der er mange p-pladser i Nørregade i forbindelse med H.F. Nielsens Have.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?