25. maj 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ungdomsråd - ja tak!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ungdomsråd - ja tak!
Opdateret 07. november 2018 kl. 09:58
Debat Faxe - 07. november 2018 kl. 09:54
Af René Tuekær og Marianne Ørgaard Byrådsmedlemmer for Borgerlisten (L) Solvænget 16, Faxe og Drosselvej 42, Karise
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Borgerlisten (L) har forslag på dagsordenen på Byrådsmødet den 15. november 2018 om, at Faxe Kommune igen skal have et Ungdomsråd. I 2007 blev der nedsat et Ungdomsråd hvis formål bl.a. var, at inddrage de unge ved koordinering af kommunens unges Arbejds-, Kultur-, Fritids-, Skole-, og Socialpolitiske interesser.

De unges interesser skulle varetages i samarbejde med de kommunale myndigheder og Ungdomsrådet skulle være med til at fremme informationer, der vedrørte de unge i Faxe Kommune.

i 2012 blev rådet nedlagt og Borgerlisten synes, at det nu er på tide, at vi igen får et Ungdomsråd. Derfor foreslås det, at undersøge blandt de unge, hvor stor interessen for et Ungdomsråd er.

Borgerlisten lægger i forslaget op til, at Ungdomsrådet tildeles et årligt budget og at Ungdomsrådet får hjælp fra Faxe Kommune til, blandt andet at rekruttere medlemmer bredt fra hele Faxe Kommune.

Borgerlisten håber, at der er stor interesse for Ungdomsrådet og at der er opbakning fra Byrådet til at fremme demokratiet hos de unge i Faxe Kommune.