16. oktober 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Underskrifter og Faxe-borgere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Underskrifter og Faxe-borgere
Debat Faxe - 22. september 2021 kl. 13:53
Af Hans-Willy Bautz Bøgevej 10F, Haslev

Replik til Andreas Stefansen om underskrifter fra andre end Faxe-borgere:

Du harcellerer over, at der er mange fra andre byer, der har skrevet under på protesten vedrørende den påtænkte omfartsvej gennem den østlige del af Haslev.

Men har du tænkt på, at disse personer kan have tilknytning til Haslev, at de kan have familie her eller stamme fra byen og omegnen, og derfor ikke synes, at det er OK med en omfartsvej gennem Snaven?

Jeg piller lige et eksempel ud: Du nævner en person, der bor i Figgjo i Norge.

Den person kender jeg, for det er min kæreste, Bodil Jacobsen, som er født og opvokset i Høsten Torp og har gået i skole i Freerslev og Haslev, hvor hun senere i adskillige år har arbejdet i den gamle Haslev Kommunes folkeregister. Hun har en stærk tilknytning til Haslev og omegn og er overbevist om, at en omfartsvej, som den skitserede, ikke bør gå gennem byen - heller ikke selvom det vil blive i udkanten. Derfor har hun skrevet under, selvom hun ikke mere bor her.

Jeg er helt enig med hende og mener, at den bedste løsning er de nordvendte ramper på Sydmotorvejen ved Ulse, så den tunge trafik ledes til og fra den eksisterende omfartsvej og således uden om Haslev.

Sådan er der sikkert også for mange udenbys med tilknytning til Haslev, der har tænkt.

Sluttelig skal jeg bemærke, at underskrifter, der er uden læseligt navn og adresse, ikke bør tælles med. Hvis man har en mening, må man stå ved den og ikke bare gemme sig bag en delvis anonym underskrift uden læseligt navn og adresse.

Rejser du til udlandet i år?