4. august 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svar om vandløbsråd og deltagelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svar om vandløbsråd og deltagelse
Debat Faxe - 11. februar 2020 kl. 11:18
Af Michael Christensen Slettehusvej 7, Nielstrip Byrådsmedlem for Det Konservative Folkeparti
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Svar til Fl. Duus Mathiesen
Samarbejdet mellem Faxe Vandløbsråd og politikere og administration i Faxe Kommune er af stor betydning, når det gælder forskellige emner om vandløb.

Det anerkender jeg og kan kun beklage, at det ikke har været muligt for mig at deltage i de 2 møder i 2019 samt i februar 2020.

Det skal ikke ses som udtryk for, at jeg ikke værdsætter dialogen; men jeg må også erkende, at min kalender hurtigt bliver fyldt. Jeg har den tilgang, at hvis min kalender er fri, så deltager jeg ud over de faste politiske udvalgsmøder og byrådsmøder meget gerne i borgermøder, dialogmøder og i møder som med Faxe Vandløbsråd.

En hurtigt gennemgang af min kalender for 2019 viser da også, at det skete i over 100 tilfælde.

Arbejdet i Faxe Vandløbsråd er heldigvis nedfældet i ofte fyldige referater, og disse indgår for mig selvfølgelig, når der i udvalgs- eller byrådsarbejdet er punkter til behandling inden for emner om vandløb. Derfor kan jeg ikke genkende, at bidraget fra Faxe Vandløbsråd ikke skulle være inddraget i beslutningerne.

At Fl. Duus Mathiesen så ikke altid nødvendigvis er enig i min stillingstagen i enkeltsager er naturligvis en anden sag.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?