17. september 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svar om bus-betjeningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svar om bus-betjeningen
Debat Faxe - 26. februar 2019 kl. 10:58
Af Eli Jacobi Nielsen Formand, Teknik og Miljøudvalget (DF) Prins Buris Vej 19, Karise
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Replik til Morten Egelund Rasmussen

Som tidligere kandidat til byrådet burde Morten Egelund have en vis forståelse for beslutningsprocesserne i det lokale demokrati, og være i stand til at læse sagsfremstillingerne til dagsordenerne.

Der er IKKE truffet nogen beslutning om at lukke rute 266 - der er i indstillingen til pkt. 25 på dagsordenen til TMU, Finansiering af bevarelse af linje 630R til Faxe Ladeplads, disse indstillingspunkter:

Udvalget pegede endvidere på, at finansiering skulle findes ved

1. Nedlæggelse af linje 266 Bråby/Skuderløse/Teestrup og Nordskovskolen og Vibeengskolen samt

2. Hjemtagning af linjerne 285 og 287, skolebusserne der betjener Rolloskolen og Hylleholt Skole. I alle tilfælde skal skolerne fremadrettet betjenes af Ørslev Turisttrafik.

Alternativt:
3. Finansiering via kommunekassen.

Det er således ikke besluttet om pengene skal findes via besparelser på rute 266/285/287 eller findes "i kommunekassen"

Den "radiotavshed" der nævnes, betyder at politikerne på det kommende møde kan have en grundig, saglig debat inden afgørelsen om finansiering træffes, uden på forhånd at have malet sig op i noget hjørne, gennem bastante udmeldinger i medierne.

Enkelte politikere, f.eks. de to udvalgsmedlemmer fra DF, har i øvrigt allerede andetsteds givet deres mening til kende, men det overses behændigt i indlægget!

Derfor, kære Morten Egelund Rasmussen: dine argumenter er naturligvis registreret for længst, og når beslutningen er truffet på TMU mødet onsdag, kan du være sikker på at udvalgets medlemmer vil være parate til at argumentere for deres respektive holdninger.