15. november 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svar om asfaltarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svar om asfaltarbejde
Debat Faxe - 24. januar 2018 kl. 10:23
Af Timm Bochdam, chef for plan, projekt og affald i Faxe Forsyning
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Faxe Forsynings chef for plan, projekt og affald, Timm Bochdam, svar til Kurt Jakobsen lyder:

Tak for din henvendelse. Vi har - som du helt sikkert er bekendt med - nu i flere år været i gang med kloakseparering i Faxe Ladeplads.

Jeg vil gerne medgive, at de områder med den første asfaltering (GAB), som du påpeger ikke er pæne.

I alle veje reetableres asfalten med et PA-slidlag (pulverasfalt) efter cirka et år, når belægningen har haft mulighed for at sætte sig. Dette er normal praksis, og er udført de steder, hvor vi har afsluttet kloakseparering.

Efter endt anlægsarbejde afholdes der i øvrigt også vejsyn med Faxe Kommune, som også har krav til, hvordan et projekt må afleveres i forhold til, hvorledes belægningerne så ud inden projektet gik i gang. De steder, du påpeger, skal vi selvfølgelig nok sørge for afsluttes pænt.

Den standard, som vi ønsker at efterlade, når vi er helt færdige, kan ses på fx Thorsvej, Teglgårdsvej, Hovedgaden til lunden, Toldbodsvej, Ægirsvej og Kirkevænget med flere veje, hvor vi blev færdige i 2016, og der er lagt slidlag i 2017.

Hvis man har bemærkninger til det udførte arbejde eller spørgsmål til projektet, er man altid velkommen til at kontakte os, hvilket plejer at hjælpe også uden at »historien« skal igennem de lokale medier.