17. oktober 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Socialt frikort bliver en realitet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Socialt frikort bliver en realitet
Debat Faxe - 10. november 2017 kl. 17:50

Af Kenneth M. Nielsen
Birkedommervej 8, Vester Egede

Spidskandidat for Liberal Alliance

Det sociale frikort vil gøre det nemmere for de mest socialt udsatte i vores samfund at kunne tage små uforpligtende jobs - uden at betale skat eller at blive trukket i deres ydelser.

Det er liberal politik, der gør en forskel.

Liberal Alliance foreslog for længe siden at der skulle indføres et socialt frikort, der kunne hjælpe de allermest udsatte borgere - det er nu blevet en realitet og vil blive gennemført.

Det kommer til at have en mærkbar effekt også her i Faxe, hvor udsatte borgere, nu kan tage de småjobs dermåtte være i lokal området, dette uden at de skal betale skat af lønnen.

På denne måde sikre vi at de til stadighed vil være en del af samfundet og ikke bare være overladt til sig selv.

Liberal Alliance Faxe er utroligt glade for at dette tiltag bliver gennemført og er helt i harmoni med vores social politik, som der kan læses mere om på www.liberalalliance.dk

Socialt Frikort:
Der er personer, som i udgangspunktet kan have vanskeligt ved at tage del i det ordinære arbejdsmarked.

Personer, der kan have svært ved at honorere de krav, som arbejdsmarkedet stiller i forhold til stabilt fremmøde og produktivitet.

Derfor skal det være muligt for virksomheder og udsatte borgere at indgå aftale om småjob i det lokale erhvervsliv uden større forpligtelser. Arbejdsopgaverne skal kunne udføres fleksibelt og ubureaukratisk, når den udsatte borger har overskuddet.

Rejser du til udlandet i år?