22. september 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Socialdemokratiet sagde JA til skattelettelser.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Socialdemokratiet sagde JA til skattelettelser.
Debat Faxe - 16. september 2020 kl. 13:55
Af Mikkel B. Dam, medlem af byrådet for Liberal Alliance
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I Sjællandske og Dagbladet kan man i dag 16. september læse, at »Socialdemokratiet siger nej til at sænke skatten i 2021«. Det er et standpunkt, der - ifølge Socialdemokratiets eget udsagn - først er blevet enighed om efter de havde forladt de kommunale budgetforhandlinger. Et udsagn, der ikke bare er usandt, men også ufattelig umoralsk.

Debatten om en nedsættelse af skatten i Faxe Kommune blev bragt til bordet allerede ved første budgetforhandling (31. august). Dette skyldes, at hvis skatten skulle sænkes, så skulle der ansøges om dette inden 4. september. Dette fremgår af flere medier, blandt andet Altinget og NB Økonomi, som begge delte denne nyhed allerede weekenden før 3. budgetforhandling. Socialdemokratiet var derfor ikke bare fuldt bevidste om denne skattenedsættelse, de havde også sagt ja til den.

Når dette så er sagt, så forstår jeg til fulde, hvorfor Socialdemokratiet har behov for at sælge deres vælgere denne usandhed. Der må stå nogle tilbage og tænke, hvorfor i alverden stod Socialdemokratiet ude for et budget, hvor det største velfærdsløft i årtier er blevet indgået. Jeg stiller samme spørgsmål og ser frem til et svar fra Socialdemokratiet.

Har debatten om sexisme taget overhånd?