16. oktober 2018
300x250_VildmedValgQUIZ2 region
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: René Tuekær vil være en katastrofe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

René Tuekær vil være en katastrofe
Opdateret 16. november 2017 kl. 11:58
Debat Faxe - 16. november 2017 kl. 10:40
Af Ole HansenRøn Alle 39, Haslev
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I Dagbladet den 15. november er der en artikel, hvor Ugebrevet Mandag Morgen er kommet frem til en ny borgmester, nemlig René Tuekær. Det vil være en katastrofe, for hele Faxe Kommune, hvis han blev borgmester. Jeg peger her på, at vi er mange vælgere, som kan huske, da René Tuekær efter et valg skiftede parti (fra Socialdemokratiet til Borgerlisten, red.) for at opnå borgmesterkæden.

Endvidere, da han senere blev formand for Faxe Forsyning, afholdtes et valg om forbrugerrepræsentanter til Faxe Forsyning, hvor han lagde stemmer i valgurnen fra bestyrelsen, som var helt ulovligt. Kan man stole på denne mand?

Nej, ikke. Vi har haft en borgmester, Knud Erik Hansen, som har gjort det godt i den periode, han har været borgmester. Stem på ham ved kommunalvalget.

Sn.dk har forelagt debatindlægget for René Tuekær, der svarer: "Jeg har registreret et utal af personlige læserbreve fra vedkommende, som jeg ikke kender. Der har ikke foregået noget ulovligt ved noget valg i Faxe Forsyning, hvilket man kan undersøge i Faxe Forsyning. Herudover ingen kommentarer«.