15. juni 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Omfartsvejen droppes ikke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Omfartsvejen droppes ikke
Debat Faxe - 03. juni 2021 kl. 10:28
Af Eli Jacobi Nielsen (DF) Prins Buris Vej 19, Karise

Det enkle svar på Birgitte Sørensens spørgsmål i medierne 2. juni er, at vi i Dansk Folkeparti naturligvis ikke har planer om at droppe omfartsvejen og udviklingen af området.

Projektet opfylder præcis de kriterier, som spørgeren efterlyser, idet det er både visionært, strategisk og helhedsorienteret. Det løser først og fremmest det primære problem ved at flytte tung trafik ud af byen, specielt med en aflastning af Bråbyvej til følge, hvor problemerne ikke er begrænset til skoletrafikken.

Med den placering, der er kommet i spil efter borgermødet i efteråret, er der mulighed for at udvikle et boligområde på østsiden af Haslev, der dels vil være meget attraktivt for de mange borgere, der pendler mod København, og dels vil sikre en bedre og mere geografisk harmonisk udvikling af byen, så byens centrum fortsat netop vil være centrum.

Mange ønsker udvikling af kommunen, men når det kommer til infrastruktur ønsker man den ofte placeret et andet sted end i ens egen baghave. Her må vi som politikere have modet til at skære igennem og træffe beslutninger, der er til langsigtet gavn for borgerne. Dansk Folkeparti bakker derfor fortsat op om det igangværende projekt.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?