23. september 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny skolestruktur i Faxe Kommune - eller hvad mener du?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny skolestruktur i Faxe Kommune - eller hvad mener du?
Debat Faxe - 30. juli 2021 kl. 08:48
Af Marianne Ørgaard 1. Viceborgmester Lokallisten (L)

Lokallisten har stædigt arbejdet for at afskaffe og tilrette de uheldige konsekvenser, som ændringerne i skolestrukturen fra 2012 har ført med sig. Lokallisten har siden været bannerfører for forslag, der blandt andet har afskaffet prikkerunderne til 7. klasserne, og for at 0. klasseselever nu kan gå på den skole, der ligger tættest på hjemmet.

Nu skal den nuværende skolestruktur igen kigges efter i sømmene, og alle har muligheden for at komme med kommentarer og synspunkter til både nuværende skolestruktur og til de forslag, som lige nu er i høring.

I Lokallisten er vi meget optaget af, at eleverne får den bedste skolegang som muligt. Vi er optaget af, at eleven og familien oplever en sammenhængende hverdag, hvor skoledagen også hænger sammen med SFO, fritidshjem eller klub, og hvor familien har mulighed for at få enderne til at nå sammen, også når skoledagen er forbi.

Vi bor i en kommune, hvor det at transportere sig fra A til B, til tider kan være vanskeligt, dette er en udfordring som Lokallisten vil være meget opmærksom på i forbindelse med en eventuel ændring i skolestruktur.

Vi i Lokallisten kan kun opfordre til, at komme med input så der kan træffes beslutning på det bedst oplyste grundlag - nemlig elevernes, forældrenes og medarbejdernes holdning til, hvad der kan være en god skolestruktur for alle.

Benyt muligheden for at høre om forslagene på Bavneskolen tirsdag den 10. august klokken 19 til 21, Rolloskolen onsdag den 11. august klokken 19 til 21 og på Nordskovskolen torsdag den 12. august fra klokken 19 til 21.

Tag gerne fat i Lokallisten, vi er meget interesserede i at høre alle synspunkterne. Høringsmaterialet kan desuden ses på Faxe Kommunes hjemmeside:

Stemmer du til kommunalvalget i år?