9. august 2020
Der er kommet gang i den positive udvikling med salg af grunde i Eco Valley, skriver Eli Jacobi Nielsen (DF). Foto: Cecilie Hänsch
Der er kommet gang i den positive udvikling med salg af grunde i Eco Valley, skriver Eli Jacobi Nielsen (DF). Foto: Cecilie Hänsch
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Når den sunde fornuft sejrer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når den sunde fornuft sejrer
Debat Faxe - 07. september 2019 kl. 18:14
Af Eli Jacobi Nielsen Gruppeformand, DF, Faxe Byråd Prins Buris Vej 19, Karise
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er glædeligt, at det nu er lykkedes at sælge fem grunde i ECO Valley, så der kun resterer to ledige grunde i det første afsnit.

Denne positive udvikling for det lokale erhvervsliv skulle gerne fortsætte i de kommende år, og vi er derfor hos Dansk Folkeparti enige med Michael Christensen fra Det Konservative Folkeparti, der i et debatindlæg argumenterer for fortsat investering i byggemodning i området.

Området lå længe øde hen uden interesserede købere, og den positive udvikling startede først da DF primo 2017 tog fat om nældens rod og stillede forslag om at fjerne alle de højtravende henvisninger til miljødimensioner, symbioser, grønne profiler og lignende fra lokalplan, salgsmateriale og kommunikation generelt - og i stedet fokuserede på, at der her var tale om et helt normalt erhvervsområde med en enestående beliggenhed, hvor alle virksomheder var velkomne.

Der er i 2019 afsat to millioner kroner til formålet, og det er oplagt, at der også fremover må afsættes tilstrækkelige midler, så den positive udvikling kan fortsætte.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?