1. oktober 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Indfaldsvejene til Faxe By

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indfaldsvejene til Faxe By
Debat Faxe - 05. august 2020 kl. 10:14
Af René Tuekær, gruppeformand for Lokallisten (L)

På flere generalforsamlinger gennem en årrække har der bl.a. i Faxe Erhvervsforening heftigt været debatteret det æstetiske indtryk af indfaldsvejene til Faxe by.

Lad mig begynde med Rønnedevejen, som på initiativ fra Lokallisten til anlæg i investeringsplanen for 2020 har fået forlænget fortovet fra Conrads Vej til rundkørslen. Det har gjort, at indfaldsvejen til byen fra Rønnede er blevet pænere samt mere trafiksikker og afsluttet, dog er der en forfalden ejendom.

Indfaldsvejen fra Egedevejen er ligeledes blevet visuelt pænere. Her har private renoveret sine ejendomme og der er ordnet fortove dog med endnu manglende asfaltering af Egedevejen. Fortovene gør, at alle færdes mere trafiksikker ind til centrum af byen. Indfaldsvejen fra Ny Strandvej er ligeledes blevet mere indbydende efter, at en privat har renoveret sin ejendom ganske flot. Tager vi indfaldsvejen fra Præstøvej er Kommunegården snart renoveret helt færdigt på en meget indbydende og tro måde.

Hertil kommer, at Lokallisten har fået med i budget 2021 på investeringsplanen, at der skal etableres kombineret cykel- & gangsti fra dette kryds til Hovby, således at denne indfaldsvej bliver gjort færdig samt, at øvrige beboere i Hovby kan få glæde af en kombineret cykel- & gangsti. Det har taget tid, at nå hertil, men vi skal huske på, at vi næsten er i mål.

Vi kan sagtens debattere om pasning af de grønne områder flere steder er blevet besparet for voldsomt. Det tager Lokallisten med til budgetforhandlingerne for budget 2021 i august - oktober måned 2020.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?