26. maj 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvorfor roses FGU?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvorfor roses FGU?
Debat Faxe - 29. august 2019 kl. 09:02
Af Morten Hansen Borupvej 46, Rønnede
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jeg kan ikke forstå at hele Faxe Kommune roser den nye FGU helt op til skyerne, for de er jo slet ikke klar. Hverken lokaler eller maskiner er klar endnu, og køkkenet er ikke lavet klar, så de kære unge mennesker får næsten ikke noget mad: Maden skal komme fra en anden afdeling i Herfølge, hvor der er en michelin-kok, som ikke kan lave mad nok til 2 afdelinger. De unge skal betale for maden, så mener jeg jo også at der skal være nok mad til alle.

Men det er der ikke, for i tirsdags fik de hot wings og fik at vide, at der kun var én til hver, men at de kunne spise grøntsager. Og de mener at de unge kan leve af grøntsager hele dagen for de skal leve sundt og ingen sukker, men de glemmer at man skal også have noget andet så de har energi hele dagen.

Nu har de været der i næsten 3 uger uden klasselokaler og hvis man ringer og melder sig syg, får man fat i en telefonsvarer, sår kan de jo sige at de ikke har ringet, og så kan de trække penge for en dag, for de unge vinder jo ikke kampen mod dem.

Jeg som forældre har også ringet til Tommy, som er daglig leder på FGU i Faxe, men han tager heller ikke telefonen eller ringer tilbage til mig.

Så jeg kan ikke forstå at uddannelseministeren kan lave sådan en uddannelse, når skolen slet ikke er klar til start og vores kære borgmester Ole Vive, som roser det helt op i himlen.

(Forkortet af red.)

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?