24. januar 2019
- Var det ikke på tide, at politiet og Faxe Kommune sætter sig sammen for at og løse problemet, spørger Ole Hansen.
- Var det ikke på tide, at politiet og Faxe Kommune sætter sig sammen for at og løse problemet, spørger Ole Hansen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvor er politiet?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvor er politiet?
Opdateret 10. januar 2018 kl. 10:42
Debat Faxe - 10. januar 2018 kl. 10:26
Af Ole Hansen Røn Alle 39, Haslev
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter der nu har været to artikler i avisen vedrørende ulovlig parkering på Ringstedvej, vil jeg her komme med nogle bemærkninger. For cirka to år siden havde jeg et læserbrev i avisen om problemet med ulovlig parkering på Ringstedvej. Efter mange e-mail til Næstved Politi, kom jeg endelig igennem til Haslev Politi, som lovede at kigge på sagen.

Efterfølgende fik jeg en e-mail fra Haslev Politi, som havde været ovre og kigge på forholdene. De gav mig ret i, at mange holdt ulovligt parkeret og de ville indrykke annoncer i Haslev Posten, hvor man fik en tidsfrist, og derefter faldt der bøder.

Efter mit læserindlæg i for to år siden var der et læserindlæg fra Ivan Lilleng, hvor han udtalte: »Er der nogen, som har en god ide?«

Nu er der gået over to år, hvor intet er sket. Derfor har jeg en løsning, som burde havde været brugt for lang tid siden. Var det ikke på tide, at politiet og Faxe Kommune sætter sig sammen for at og løse problemet?

Det er frustrerende at læse i avisen hver dag, at der har været fartkontrol der og der. Selvfølgeligt er det ikke lovligt at køre for stærkt, men det er åbenbart lovligt, at holde ulovligt på Ringstedvej.