13. juli 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvem tog natbussen?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvem tog natbussen?
Debat Faxe - 09. april 2019 kl. 14:57
Af Eli Jacobi Nielsen Formand, Teknik og Miljøudvalget (DF) Prins Buris Vej 19, Karise
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Beskyldninger om at "have sovet i timen" er en let og bekvem måde at angribe politiske modstandere på, når deres ageren og anstrengelser i en given sag ikke har ført til det ønskede resultat, specielt når man selv sidder i opposition eller en mindretalsgruppe. Således også når Henning Poulsen nu klandrer tre ledende medlemmer af flertalsgruppen ifm. forløbet omkring rute 99N, en sag som Socialdemokratiet ikke tidligere har vist nogen interesse for.

arrow Læs også: Ole om natbus-lukning: Vi undrer os kraftigt

Vi er flere der er enige i at det er trist at det ikke lykkedes at bevare rute 99N. Som formand for Teknik og Miljøudvalget bekræftede jeg allerede i begyndelsen af november 2018 overfor min kollega i Stevns Kommune, at man i Faxe Kommune var interesseret i et samarbejde om videreførelse af ruten, og det samme blev indikeret fra administrativt hold, med bemærkninger om evt. fordeling af udgifterne ift. køreplanminutter.

Den overraskende udmelding fra Stevns før jul blev fulgt op med fornyede henvendelser der bekræftede ønsket om fortsat fælles drift, hvilket synedes at have båret frugt da PMT-udvalget på Stevns d 12-03-2019 godkendte et fortsat samarbejde med Faxe om ruten. Så meget desto større var forbløffelsen da såvel Økonomiudvalg som Kommunalbestyrelse på Stevns efterfølgende omgjorde denne afgørelse.

Borgmesteren har på vegne af Økonomiudvalget efterfølgende rettet henvendelse til Stevns Kommune, med anmodning om en tilbagemelding omkring forløbet, og den overraskende beslutning. Besvarelsen af denne henvendelse imødeses med spænding.

arrow Natbussen - hvor var borgmester med flere?
08. april 2019 kl. 10:43 Opdateret: kl. 10:43
arrow Natbus til Karise, en trist affære
04. april 2019 kl. 11:51 Opdateret: kl. 11:51
arrow Natbussen kommer til Rødvig og dropper Karise
30. marts 2019 kl. 07:47 Opdateret: kl. 20:37
Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?