13. juli 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Haslev Efterskole søger opbakning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Haslev Efterskole søger opbakning
Debat Faxe - 09. marts 2020 kl. 10:35
Af Jørgen Hansen og Anker Stidsen Haslev Efterskoles bestyrelse
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vi vil gerne takke alle de 3.261 personer, som underskrev opfordringen til byrådet om at afvise boliger på Håndværkerhøjskolen i Haslev.

Tusind tak til jer alle! - Indsatsen bar frugt. - Lokalplanen blev droppet.

Bestyrelsen for efterskolen har igangsat en indsamling med et mål på fem millioner kroner. Allerede nu er der indsamlet 1.288.000 kroner fra bidragydere, heraf én million kroner fra Haandværkerhøjskoleforeningens fond.

Det initiativ vil vi gerne bakke op om. Nu er det tid at følge op med et bidrag - stort eller lille - som støtte til etablering af Haslev Efterskole - Håndværk, Design og Teknologi.

Vi tror, at antallet af bidrag kan påvirke beslutningstagerne i kommunen, sælgerne og fonde, mm. Så send dit bidrag til efterskolen på

MobilePay: 931068 eller bankoverførsel: 5292-313286.

Hvis projektet ikke kan realiseres, får du beløbet retur. Anonyme indbetalinger vi gå til et velgørende formål, besluttet af bestyrelsen.

Vi er begge to imponerede over, at vores (lille) indsats til nu fik så imponerende et resultat, takket være, at mange af jer samlede underskrifter i jeres nærmiljø.

Vores håb er, at det kan fortsættes med et stort antal bidragydere efter samme princip, nu på landsplan. Vi får landets første håndværkerefterskole, hvis vi lykkes. Så del gerne vores opfordring!

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?