15. november 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frygt ikke at komme på plejehjem!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frygt ikke at komme på plejehjem!
Debat Faxe - 12. februar 2018 kl. 09:32
Af På familiens vegne Kirsten Windahl Niels Finsensvej 20 Haslev
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De fleste mennesker ønsker naturligt nok ikke at komme på plejehjem. Vi vil gerne kunne klare os selv og ikke være afhængige af andre så længe, det kan lade sig gøre. For mange mennesker kommer der en dag, hvor det imidlertid ikke kan lade sig gøre længere.

Vi hører meget negativt om det at være i andres varetægt, og derfor synes vi, det er vigtigt at fortælle, når vi har oplevet det meget anderledes og positivt.

Vi vil gerne udtrykke vores tak til plejecentret på Tycho Brahesvej i Haslev. Min mor har boet der i godt halvandet år, og hun og vi har været yderst tilfredse med stedet. Der foregår rigtig mange aktiviteter, der igangsættes af aktivitetsmedarbejderen i samarbejde med en del frivillige hjælpere. Maden er varieret og veltillavet, og personalet er engageret og omsorgsfuldt over for den enkelte beboer.

Min mor gik bort sidst i januar 95 år gammel, og i den sidste svære tid havde vi også et rigtig godt og velfungerende samarbejde med personalet. De tog sig kærligt af min mor og også af os pårørende. Der var tid til de samtaler, vi følte behov for, og vi mødte stor forståelse hver gang, vi henvendte os. Det gav os den ro, vi havde brug for, for at vi kunne være der for min mor. Det vil vi gerne sige mange tak for. En særlig tak til de personer, der havde deres daglige gang hos min mor.