25. maj 2019
Svend Aage Hansen har stillet to forslag til den ordinære generalforsamling i Business Faxe, der bliver afholdt torsdag.Foto: Henrik Fisker
Svend Aage Hansen har stillet to forslag til den ordinære generalforsamling i Business Faxe, der bliver afholdt torsdag.Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forslag til Business Faxes generalforsamling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forslag til Business Faxes generalforsamling
Debat Faxe - 16. maj 2018 kl. 12:20
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Svend Aage Hansen, Drosselvej 3, 4653 Karise

Vil medlemmerne forlange, at der foretages tilbundsgående undersøgelse af:

A. De af tidligere direktør Jesper Ib Paulsens forhold, som er omtalt i Mistillid til Business Faxe m.v - og eventuel politianmeldelse ?

Jeg har blandt andet som medlem af Business Faxe tidligere bedt om at få at vide, hvad afskedigelsen af tidligere direktør Jesper Ib Paulsen har kostet. Jeg har fået adgang til en gennemgang af tre års regnskab fra Jesper Ib Poulsens tid.

Af de fremlagte og tilfældigt udvalgte kassebilag, som direktører har konteret og godkendt, er konteringen meget mangelfuld, idet de ikke indeholder de notater og oplysninger som kræves i henhold til den gældende regnskab og skattelov.

Mange bilag viser således udbetalinger til: Restaurationsbesøg nær direktørens hjem (Strøby Egede), flyrejser, hotelophold, store indkøb af vin og spiritus, julearrangementer, udbetaling af skattefri kørselsgodtgørelser, gentagende besøg på Massageklinik og lægeerklæringer - alt med mangelfulde oplysninger om deltagere og formål.

Direktøren har således også indkøbt en del IT-udstyr og dyre Iphones med to års forsikring og garanti, som er leveret på hans private bopæl, og alt er betalt af Business Faxe.

Af de fremlagte bilag er der også et stor antal uspecificerede a conto-udbetalinger til indkøbt konsulentbistand på flere hundrede tusinde kroner.

Direktøren fik ligeledes det sidste år stillet en Audi til rådighed.

B. Tidligere bestyrelse ved formand advokat Hans Elverdam drages til ansvar for manglende bilagskontrol af regnskaber fremlagt af tidligere direktør Jesper Ib Poulsen - og eventuel indberetning til Skat?

Den daværende bestyrelse havde således alene ansvaret for bilagskontrol, og i 2016 aflægges årsrapporten i overensstemmelse med årsregnskabsloven. Det var bestyrelsens opfattelse, at årsregnskabet giver et retvisende billede af foreningens aktiver og passiver, finansielle stilling og resultat.

Revisionsfirmaet Beierholm har aflagt årsregnskabet med den sædvanlige standard-ordlyd - man er tit forbavset over, hvor taknemmeligt »papir« er til ord!

Den forrige bestyrelse har således ikke opført sig ansvarligt, og man må klandre bestyrelsen for det rod, Jesper Ib Paulsen fik lov at efterlade!