24. januar 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fibernet i Faxe Ladeplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fibernet i Faxe Ladeplads
Debat Faxe - 05. januar 2018 kl. 09:27
Af Bo Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
TILLYKKE til alle de husstande i Faxe Ladeplads der nu har mulighed for at tilslutte sig fibernet.

Fibernet i Faxe Ladeplads er nu erklæret klar til projektering og bliver i de kommende år en realitet. En afgørende milepæl er nået og vi får nu alle glæde af den værdiskabelse der følger med hurtigt og stabilt internet, -med større interesse for vores område og vores ejendomme.

STOR STOR TAK til alle jer 'firstmovere' der troede på projektet, bakkede op om initiativet og gjorde det muligt med jeres forhånds-tilmelding at opnå de nødvendige tilmeldinger til at få udrullet fibernet.

Vi siger tak for alle de opløftende og positive tilkendegivelser vi er blevet mødt med undervejs, der gav os energi og mod til at fortsætte til målet. Vi takker også for støtten, debatten og kritikken der holdt os skarpe og fokuserede.

Vi glæder os over den ekstra mulighed, vi sammen har skabt, for at vælge bredbåndsudbyder i hele Faxe Ladeplads og med ny teknologi.

Til slut en servicemeddelse til dem der overvejer:

Vil man nå at sikre sig fibernet fra Fibia installeret i år 2018, skal tilmelding ske inden udgangen af januar måned. Tilmeldinger herefter kan ikke påregne installation i 2018.

Godt nytår med fibernet i 2018, -og mange år frem.

Bo Jørgensen, ildsjæl og sommerhusejer

På vegne af »Ildsjælene for FIBERNET i Faxe Ladeplads«