18. juli 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Er Køges bymidte handicapvenlig?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Er Køges bymidte handicapvenlig?
Debat Faxe - 08. marts 2019 kl. 10:46
Af Ole Hansen Røn Alle 39, Haslev
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Min kone går meget dårligt, og da vi torsdag besøgte Byens Systue i Vestergade 7 i Køge, parkerede jeg cirka 10 centimer på fortovet, hvorefter jeg hjalp hende over gaden og op i butikken, som har et par svære trapper.

Jeg parkerede under halvandet minut på gaden, som indehaveren kan bekræfte, hvorefter jeg ville køre bilen over til parkering på torvet. Men da jeg kom ud stod en kvindelig parkeringsvagt og noterede min bil, og fik en parkeringsbøde.

Jeg forklarede hende, som ovenstående beskrevet, men hun sagde: Det siger alle!

Vi havde tidligere besøget butikken to gange, hvor jeg efterfølgende, efter at have sat min kone af, kørte over på torvet og parkerede.

Min kone har et handicapkort, som var i forruden. Derfor har jeg protesteret til Køge Kommune over bøden, som jeg overhovedet ikke syntes er handicapvenlig.

Parkeringsvagten fortalte mig, at jeg holdt på en cykelsti, som jeg ikke kunne se at det var. Vil man have kunder i Køges bymidte, så må parkeringsvagter også have lidt konduite. Den oplevelse vi havde, og som vi fortæller videre, gavner ikke handelen i Køge.

Jeg kan ikke lade være med at tænke på, at i Haslev kan man parkere alle vegne i bymidten. Det er godt for Haslevs handelsliv, men der er stadig et problem: Man kan godt få en bøde i Køge, men man kan ikke få en bøde for at parkere ulovligt på Ringstedvej i Haslev.

Er loven lige for alle?