15. juni 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Er Haslev klar til at udvikle sig og tage imod tilflyttere?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Er Haslev klar til at udvikle sig og tage imod tilflyttere?
Opdateret 10. maj 2021 kl. 13:11
Debat Faxe - 10. maj 2021 kl. 09:57
Af John Steinmejer Pilevang 5, Haslev

Jeg læste artiklen omkring den østlige omfartsvej og borgermødet, som jeg iøvrigt selv deltog i, og hvor Haslevs fremtid jo hele tiden blev nævnt.

Specielt omkring vigtigheden af, at Haslev er klar til nye borgere, som hovedsagelig jo skal pendle, da Haslev i sig selv ikke har arbejdspladser til tilflytterne.

Der er jo meget fokus på de fysiske rammer, men har vi styr på de andre vigtigt elementer, der afgør, om mulige tilflyttere vil vælge Haslev.

Åbningstider for børnepasning: Det nytter jo ikke institutionerne lukker før man kan nå hjem og hente børnene.

Er vores fritidstilbud tilstrækkelige? F.eks. vores svømmehal, er den spændende nok i forhold til f.eks Ringsted og Køge, er åbningstiderne afstemt til, at pendlere også kan benytte den?

Vores lægehus, er det gearet til 2021 og pendlere. Tidsbestillingen hvor man skal vente som nummer 35 i køen i 65 minutter, og man kan ikke bestille tid frem i tiden, men du skal som pendler, tage en hel fridag, bare fordi skal man skal 10 minutter til læge, eller at dit barn skal til læge.

Er det på tide, at kommunen skal tænke, at vi ikke er borgere, og ikke er brugere, men tænke på os som »kunder« og få det implementeret i hver eneste leder, afdeling og medarbejder?

Veje og byggegrunde er vigtige, men det er bare ikke nok, når blandt andet ovenstående ikke er trimmet og gearet til de nye borgere, som forventeligt vil være pendlere.

Der er flere områder end de to, jeg lige nævnte, men hvad tænker den kære borgmester og de øvrige politikere omkring dette emne, og for at være konkret til en forandring, hvad vil man gøre, og jeg tænker ikke politikkersnak og varmluft. Måske hele Faxe Kommune skulle gennemgås og ses på gennem kunde- og pendlerbriller.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?