25. februar 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Nu kan hal-arbejdet gå i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Nu kan hal-arbejdet gå i gang
Debat Faxe - 01. november 2019 kl. 13:04
Af arbejdsgruppen bag en ny hal i Dalby: Mogens Nielsen, Peter Dahl, Ole Jensen og Jørgen Egede Johannessen Bl.a. Sydskrænten 40, Haslev
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu da Faxe Byråd har vedtaget både drift og anlægsbudgettet for år 2020, vil vi fra arbejdsgruppen "Ny Hal i Dalby" gerne rette en stor tak til byrådet og i særdeleshed til Borgmester Ole Vive samt Plan & Kulturudvalgsformand René Tuekær, fordi vi blev så positivt modtaget da vi bad om et møde om etablering af en ekstra hal i Dalby.

Dalby G & IF har i mange år haft ønske om mere halkapacitet.

Så i starten af året valgte arbejdsgruppen at speede arbejdet op.

Nye personer kom ind i gruppen, arbejdet vedr. ny hal blev intensiveret og der blev taget kontakt til Faxe kommunes kulturforvaltning.

Gruppen blev mødt med stor forståelse for de udfordringer Dalby Idrætsforening står i med manglende haltimer til deres aktiviteter.

Særligt tilslutningen af de mange unger mennesker, mener gruppen har en stor betydning, også for kommunen, at de har et sted hvor de kan mødes.

Det positive møde gjorde at der blev taget kontakt til de 2 førnævnte politikere, hvor vi kom frem med vores ønsker og ideer. I dag er der så sat kr. 6 mio. af i 2020 og kr. 6 Mio ekstra i 2021 til at Faxe Kommune kan bygge en ny hal.

I alt 12 mio. kroner og hvis ansøgninger hos Fonde også kan bidrage kan det blive rigtig flot.

Men hallen skal ikke kun henvende sig sports- og motionsudøvere. Vi ønsker at borgerne i Dalby og omegn skal have et samlingssted hvor også andre end sportsudøvere kan komme.

Arbejdsgruppen der bestå af frivillige fra idrætsforeningen bestyrelse samt personer der i mange år har haft tilknytning til idrætsforeningen,

Gruppen påtænker at den nu skal udvides med et par stykker mere så vi får større bredde på når der skal slås streger, vi ønsker at arbejde oppe i et helikopterperspektiv hvor så mange af interesserne kan forenes med livet i Dalby.

Endnu engang tak for at betænke Dalby med en ny hal og arbejdsgruppen vil nu se frem til at arbejde videre med projektet og glæder os til vi bliver inddraget i arbejdet sammen med kommunen om at bygge en Ny Hal i Dalby. Det er måske tid til at gentag det gamle slogan fra 2006: HELE LIVET I DALBY.