20. april 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Jeg er fløjtende ligeglad med andres vælgere i spildevandssagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Jeg er fløjtende ligeglad med andres vælgere i spildevandssagen
Debat Faxe - 18. september 2018 kl. 11:42
Af Henrik Rützou Aakast (V) Ulstrup Bygade 6B, Bjerrede
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er nogle, der mener, at Venstres byrådsmedlemmer skal have en bestemt holdning til et meget diskuteret emne - spildevandsrensning - og mener, at vi skal have den samme mening som resten af »blå blok«.

Man mener sågar, at nogle kun er valgt ind pga holdningen til spillevandsrensning i det åbne land!

Jeg vil gøre én ting helt klart, for dem der har denne mening: Jeg er fløjtende ligeglad med, hvad DF's og LA's vælgere mener om spillevandsrensning. Jeg er optaget af, hvad gode liberale Venstre-vælgere mener og i særdeleshed, hvad mine vælgere mener.

At man begynder at anfægte byrådsmedlemmernes arbejde er alle mands ret, men at påstå, at vi ikke vil det bedste for alle borgerne i Faxe Kommune. Dertil kan jeg kun sige: I ind med sutten og tør øjnene...

»Demokrati er den værste form for regeringssystem, bortset fra alle de andre« var der en klog mand, der engang sagde. Og alle byrådsmedlemmer arbejder for og på at finde de bedste løsninger for de fleste borgere i Faxe Kommune.

Det skal selvfølgelig være indenfor lovens rammer, ellers ender det i anarki. Det er ikke alle, vi kan gøre tilfredse, og sådan må det være. Vi sidder på en betroet post, hvor vi må hæve os op og gøre vores bedste for at have et overordnet overblik og se på, hvad der kan gøres, så vi overholder lovgivningen, ser på løsninger på tværs af kommunen, og tilgodeser bredt og med plads til forskelligheder.

Det er præcis den slags politikere byrådet er sammensat af. Det er Faxes borgere, der viser os denne tillid hver fjerde år, og det er enhver politiker meget bevidst om. Hvis vi ikke gør vores arbejde godt nok, har det selvfølgelig en konsekvens ved kommunalvalget i 2021, men ildsjæle vil fortsat kæmpe for det, de tror på, og hvor de mener, at kunne gøre en forskel!