17. oktober 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Ingen kvaler - borgerne betaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Ingen kvaler - borgerne betaler
Debat Faxe - 15. september 2021 kl. 10:38
Af Birgitte Sørensen Skovvang 22, Haslev

Flertalsgruppen fastholder nødvendigheden af Østlig Ringvej. Om det er, fordi de ikke vil tabe ansigt eller fordi de vil sikre fremkommeligheden på veje, hvor der selv uden ændringer i dagens vejnet og med fremskrevet trafikvækst ingen problemer er med fremkommeligheden i 2029 må stå for sig selv.

Ifølge kommuneplanen vil den tunge erhvervstrafik fra Haslev med fordel kunne benytte nordvendte ramper ved Ulse. Derfor giver det ingen mening, når borgmesteren offentligt udtaler, at der ikke findes et alternativ til at få den tunge trafik ud af byen.

Flertalsgruppen siger, at de ønsker, at der etableres nordvendte ramper ved Ulse. Men deres hovedløse fastholdelse af anlæg af Østlig Ringvej vidner om manglende udsyn og forståelse for, hvordan ringvejen underminerer Faxe Kommunes argumentation over for Vejdirektoratet for rampernes samfundsmæssige merværdi, aktualitet og nødvendighed. Det er et eklatant selvmål, når man samtidig postulerer, at man ønsker at skabe øget udvikling, flere lokale arbejdspladser, bosætning og vækst.

Der er en årsag til, at Faxe Kommune aldrig formår at positionere sig i forhold til nabokommuner, når politikerne gang på gang zoomer ind på ikke-problemer og sognerådspolitik fremfor at se tingene i et større helhedsperspektiv og formår at være på forkant med udviklingen.

Flertalsgruppen har ingen kvaler, når borgerne i Faxe Kommune betaler for en unødvendig ringvej og lader kommunen tabe kampen om vækst og udvikling med nabokommunerne.

Rejser du til udlandet i år?