27. maj 2020
053
053
Foto: WWW.NIELSBUSCH.COM
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Et strejf af storby!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Et strejf af storby!
Debat Faxe - 17. september 2018 kl. 15:33
Af Nicolaj Lund Jensen Bestyrelsesmedlem Radikale Venstre i Faxe Gisselfeldvej 18, Haslev
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Haslev har som stationsby nogle helt særlige kvaliteter i arkitekturen, dog er der særligt én gade som skiller sig ud: nemlig Vestergade, gaden har sit eget rå og upolerede udtryk, et strejf af storby.

Vestergade er den gade der binder "byparken" bag Kultunariet sammen med Jernbanegade og Torvet, jeg ville ønske at man fra politisk side begyndte at se kvaliteterne i Vestergade, og begyndte at udvikle gaden som et alternativt byrum, jeg tænker højt: ensretning af gaden, bedre belysning og skråparkering i den ene side af vejen, så der vil blive mulighed for udeservering på den anden side, og dermed understøtte den naturlige udvikling der allerede er i Vestergade med spisesteder.

Her i løbet af sommeren er der åbnet flere nye butikker i Vestergade, senest Eama Food & Slagter. Jeg hilser den udvikling velkommen, og glæder mig til at se hvad initiativrige iværksættere finder på at åbne i de andre ledige lejemål.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?