26. oktober 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Dejligt at se det lykkes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Dejligt at se det lykkes
Opdateret 07. september 2021 kl. 12:18
Debat Faxe - 06. september 2021 kl. 09:24
Af Ib Elberg Blåbærvej 19, Faxe Ladeplads

Det var en stor fornøjelse at læse lørdagens aviser - det er jo forholdsvis sjældent at vi kan se en overflod af optimisme og gå på mod.

Specielt tak til jer for en rørende og flot fortælling af Faxe Kommunes første Kulturnat i Faxe Ladeplads.

Det er så fortjent at der stilles fokus på Ladepladsen som kæmper en brav kamp for det lokale liv.

Det hele gik op i en højere enhed ved hjælp af entusiasme fra Liv i Ladepladsen - Faxe Ladeplads Borger & Erhvervsforening, Faxe Handelsråd, Faxe Kommune Kultur & Fritid og en lang række af mange frivillige.

Det tegner godt for de kommende kultur arrangementer på fredag den 10.september i Karise - fredag den 17.september i Faxe og Haslev slutter en perlerække af fredag den 24.september.

Historien er at Faxe Handelsråd (sammenslutning af Faxe Ladeplads - Karise Faxe og Haslev Detailhandel) foreslog ved kultur konferencen i efteråret 2020 at Haslevs store mangeårige succes med kulturnat i September skulle bredes ud i hele kommunen.

Haslev Kultur gruppe og Faxe Kommune Kultur og Fritid var med på ideen som nu udfolder sig på bedste og flotte vis ved den bragende succes som Faxe Ladeplads har fået ved starten fredag.

Vi skal sammen også være stolte og glade over at rigtig mange i lokal befolkningen bakker op og støtter - såvel som journalisterne på Dagbladet/Sjællandske og Haslev Faxe Posten.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?