17. januar 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Åbent brev til 3F

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Åbent brev til 3F
Debat Faxe - 08. januar 2021 kl. 17:33
Af Steen Petersen Jernbanegade 23, Haslev DF-medlem af Faxe Byråd

Tor Mathiasen, som er næstformand i 3F Midt & Østsjælland, har tidligere (3/11/20) skrevet et læserbrev under overskriften "Brug dansk arbejdskraft" i Sjællandske. Det var et godt læserbrev, som skrev sandheden om en del "danske" arbejdsgivere.

Han skrev: "De foretrækker udenlandsk arbejdskraft", og de fortæller derfor, at vi kun kan få hjulene til at dreje rundt med hjælp fra f.eks. billig polsk arbejdskraft.

At der er grund til at være på vagt kunne man læse i Sjællandske 6. januar 2021.

Her fortalte en af Camp Adventures danske ejere under overskriften "Rumænske specialister", at han sammen med en rumænsk kollega har stiftet et nyt selskab, der skal "udleje medarbejdere til byggeprojekter." Måske skal de bygge et kommende kæmpehotel nær Skovtårnet.

Hvorfor vil firmaet operere på denne måde? Er det fordi, det dansk-rumænske firma vil aflønne deres bygningshåndværkere med lave rumænske lønninger, men udleje dem fordelagtigt till byggeprojekter i Danmark? Jeg håber, 3 F kan stoppe det, hvis det er endnu et forsøg på at udnytte billig udenlandsk arbejdskraft og fravælge danske arbejdere.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?