24. marts 2019
Det er situationer som denne, Ole Hansen henviser til. Foto: Nikolaj Rasch Skou
Det er situationer som denne, Ole Hansen henviser til. Foto: Nikolaj Rasch Skou
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cykelstien røres ikke med en ildtang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cykelstien røres ikke med en ildtang
Debat Faxe - 30. november 2018 kl. 12:43
Af Ole Hansen Røn Alle 39, Haslev
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da teknik- og miljøudvalgets formand Eli Jacobi Nielsen (DF) i et debatindlæg 29. november forsvarede beslutningen, om at etablere en cykelsti i Søndergade og på Troelstrupvej, nævnede han overhovedet ikke mit indlæg om cykelproblemerne på Ringstedvej i Haslev.

Enten vil man ikke tale om problemet, da man ikke har nogen løsning, eller også har man opgivet. Det er for dårligt. Så må Faxe Kommune få fat i en ekspertise, som kan løse problemet, da det er klart, at der er mange problemer med cyklister, som kører ud og ind på cykelstien, hvor der holder bilister, og der opstår mange farlige situationer.

Det er ikke betryggende, at hverken Faxe Kommunes politikere, eller Haslev Politi lytter til borgerne. Derfor må jeg konstatere, at hverken politikere i Faxe Kommune eller og Haslev Politi vil røre ved problemet med en ildtang.

Det er sørgeligt, at ingen tager ansvar. Derfor har jeg dags dato kontaktet Sydsjællands Politi, for som borger at bestille en hastighedsmåling på bestemte veje.

Man må også kunne bestille en parkeringsmåling på Ringstedvej i Haslev, hvor forholdene er helt ulovlige. Derfor vil jeg spørge direkte til Faxe Kommune, hvad vil i gøre ved problemet?

Og til Haslev Politi, hvad vil i gøre til problemet?

Jeg forventer et svar!