10. juli 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Beboerne på Søndervang må kun besøges i dagtimer på hverdage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Beboerne på Søndervang må kun besøges i dagtimer på hverdage
Debat Faxe - 24. maj 2020 kl. 16:18
Af Ole Højbjerg, Toldbodvej 3b, Faxe Ladeplads
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Så lykkedes det omsider lederen på plejecenteret Søndervang, Niclas Fuglø, at få taget sig sammen til at få lavet en handlingsplan for besøg på det plejecenter, han er leder for.

Tilsyneladende er Nichlas Fulgø ikke interesseret i at få pårørende på besøg.

Han har tilladt besøg kun i dagtimerne i en meget begrænset periode. Hvis du har en pårørende på Plejecenteret Søndervang, må du kun besøge din pårørende på hverdage klokken 10 til 11 og klokken 13.30 til 14.30. Og kun hvis du på forhånd er blevet godkendt til det.

Kun en halv time, hvilket er i overensstemmelse med de øvrige plejecentre i kommunen. Det er så også det eneste, der er som på de øvrige plejecentre.

Det betyder, ifølge personalet på stedet, at der kan komme to besøg pr. dag. Da der er 31 boliger, som kun må have to personer på besøg i hverdagene, siger det sig selv, at det vil tage adskillige uger, før en beboer har set sine pårørende.

Hvorfor der nægtes adgang, når pårørende normalt har fri, hvilket vil sige om aftenen og i weekenden, er ikke til at forstå. Heller ikke for Niclas Fugløs eget personale, der heller ikke kan forstå, at vi ikke må anmelde et besøg i weekenden.

Andre ledere gør, hvad er muligt, for at give mulighed for at se sine pårørende. Niclas Fuglø gør mindst muligt for at pårørende skal kunne komme på besøg. Hvorfor er det sådan?

Jeg har forsøgt at få en dialog med Niclas Fuglø, men desværre har han hverken ringet eller skrevet tilbage. Dette er der for så vidt ikke så meget nyt i.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?