9. august 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 3,5 millioner kroner uden for skiven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

3,5 millioner kroner uden for skiven
Debat Faxe - 19. juni 2020 kl. 09:54
Af Per Thomsen, gruppeformand for Socialdemokratiet, Hørvænget 56 i Haslev
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som udgangspunkt intet nyt under solen i det andet læserbrev fra Marianne Ørgaard, hvor hun genfortæller hvorfor Lokallisten var med til at give Camilla Meyer (S) en »næse«.

Samtidig benytter Marianne Ørgaard lejligheden til at desavouere mit svar til, at det i den grad rammer uden for skiven.

Og jeg medgiver at det er op til øjnene der ser - hvor skiven befinder sig.

Med socialdemokratiske briller ses det dog ganske klart, at skiven der sigtes efter, er sagens substans.

En substans der tager udgangspunkt i punktet Pulje til projekt »Bedre bemanding i hjemmeplejen og på plejecentre i 2020«, hvor Camilla Meyer i egenskab af næstformand i senior- og sundhedsudvalget fremlagde sagen på byrådsmødet og dermed i fuld åbenhed.

En sag hvor vi i Faxe Kommune har søgt puljemidler og nu modtaget 3,5 millioner kroner til en ekstra bemanding i hjemmeplejen og på plejecentre i år.

Rigtigt positivt - men kun med effekt i kommunekassen, eftersom Lokallisten sammen med de øvrige i flertalsgruppen har besluttet at spare et næsten tilsvarende beløb på områdets ordinære budget.

Det betyder at der ikke bliver en ekstra bemanding i hjemmeplejen og på plejecentre i år, hvilket tydeligt er puljens formål.

Det er det Camilla Meyer har omtalt som moralsk forkert og set fra socialdemokratiets side, sagens substans og dermed skiven jeg sigter efter i svaret.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?