20. oktober 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Uforståeligt og uprofessionelt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uforståeligt og uprofessionelt
Debat Egedal - 02. november 2017 kl. 16:48
Af Alternativet i Egedal v. Erik Mortensen, Bøgevej 22, 3650 Ølstykke, skriver
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valgdebat
Egedal: I slutningen af april indgik skoleforvaltningen og lærerkredsen i Egedal en aftale om blandt andet lærernes undervisnings- og forberedelsestid (kaldet administrationsgrundlag).

Begge parter udtrykte forventninger om, at aftalen kunne forbedre mulighederne for at fastholde og rekruttere lærere til folkeskolen i Egedal.

Det var derfor overraskende at se, at skoleforvaltningen to måneder senere fremsatte et besparelsesforslag for 2018, hvor den enkelte lærer skulle undervise yderligere 40 timer årligt.

Derved undsagde skoleadministrationen den aftale, de netop havde indgået to måneder tidligere og kastede salt i det endnu åbne sår efter folketingsindgrebet i 2013 og den efterfølgende uvilje i Egedal til at finde praktiske løsninger for lærerne, der kunne skabe arbejdsro i hverdagen.

Vi vil i Alternativet Egedal genoprette tilliden til kommunens medarbejdere ved blandt andet overholde de aftaler, vi indgår. Endvidere mener vi, det er den forkerte vej at gå i forhold til lærernes arbejdstid.