19. november 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tilgængeligheden er utilgængelig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tilgængeligheden er utilgængelig
Debat Egedal - 14. november 2017 kl. 06:21
Af Formand for Social- og Sundhedsudvalget Vicky Holst Rasmussen (S) skriver
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valgdebat
Egedal: Det står klart, at tilgængeligheden i Egedal er utilgængelig. Det er næsten umuligt for handicappede at komme rundt i Egedal kommune. Det blev cementeret på vælgermødet arrangeret af DH-Egedal den 7. november 2017.

Der mangler parkeringspladser. Ingen lifte til varmtvandsbassinet i Ølstykke svømmehal, som jo er opført med henblik på genoptræning og vedligeholdelsestræning for blandt andet handicappede. Handicappede børn, der ikke selv kan sidde på toilettet, har ikke en chance - de skal have hjælp af deres forældre, men ingen af de handicaptoiletter vi har, er udstyret med hjælpemidler.

Det er bare ikke godt nok! Tilgængelighedsudvalget har arbejdet hårdt og tålmodigt for at få emnet på dagsorden. Jeg opfordrer til, at det kommende byråd skal tage dette meget alvorligt.

Med den ene hånd ønsker vi, at handicappede får bedre muligheder for at dyrke idræt og være en del af fællesskabet, men med den anden hånd ekskluderer vi dem ved ikke at tage hensyn til helt basale behov for at kunne gøre brug af faciliteterne?

Løsningerne findes, og opgaven skal løses hurtigst muligt!

I Egedals Handicappolitik står der, at der skal være lige muligheder for alle, det SKAL vi leve op til. Vi kan ikke være andet bekendt.