15. januar 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tak for et erhvervsvenligt budget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tak for et erhvervsvenligt budget
Debat Egedal - 17. oktober 2019 kl. 13:46
Af formand for Dansk Byggeri Nordsjælland Jørgen Simonsen

Debat
Egedal: Egedal Kommune har taget et stort skridt i den erhvervsvenlige retning. Politikerne har nemlig i budgettet for 2020 besluttet at halvere dækningsafgiften. En afgift på virksomhedernes bygninger, som kommunerne selv bestemmer, om de vil opkræve eller ej.

Mange kommuner opkræver slet ikke afgiften, men de lokale virksomheder i Egedal betaler i år næsten 6,3 millioner kroner i dækningsafgift. Derfor skal der herfra lyde stor ros til politikerne for at halvere regningen i 2020. Det er erhvervsvenlighed, som kan mærkes, og som er med til at gøre Egedal til et attraktivt sted at drive virksomhed.

Jeg håber, at ambitionerne ikke stopper her, men at politikerne vil fortsætte med at sætte dækningsafgiften ned, så den i løbet af to eller tre år helt forsvinder.

Politikerne i Egedal har kort sagt fået balance både i budgettet og i den måde, de har valgt at fordele midlerne på i budgettet for 2020. Her er noget til både børnene, de ældre, det sociale område og til virksomhederne. Godt arbejde.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?