20. oktober 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Strøtanker fra sidelinjen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Strøtanker fra sidelinjen
Debat Egedal - 14. november 2017 kl. 10:18
Af Søren Grønlund, Overdrevsvej 6, 2765 Smørum
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valgdebat
Egedal: I Martin Luthers jubilæums tidsalder ville jeg tillade mig, at komme med en tese. »at offentlige myndigheder normalt altid bliver enige, om den dårligste løsning«.

Hvis biodiversitet er store rørskove og ikke vedligeholdte afløbsforhold og overløb fra rensningsanlæg i stedet for sunde engarealer, og det er det, som kommunerne er ansvarlig for. Med deres lemfældige håndtering af afløbsforholdene omkring Værebro Å og dens sideløb, så viser det sig tydeligt, hvor retsløs man er, og hvor lemfældigt offentlige myndigheder tilsidesætter deres ansvar og almindelige mennesker er retsløse.

Den sidste tids nedbør viser, hvor uansvarligt de offentlige myndigheder tiltager sig rettigheder og ikke overholder deres forpligtigelser for Værebro Å og dens tilløb. Det hele sejler i kloakvand og ikke oprensede vandløb.

At der selvfølgelig er kommunale stemmer i at være uansvarlig og tiltage sig rettigheder om fredning, som ikke er mulig at gennemføre, er der ingen tvivl om.

Hele fredningen er en af disse sager, hvor valgte politikere kan vise deres røde samfundssind og tiltager sig rettigheder uden at leve op til deres pligter. Hvor hele fredningen sejler i kloakvand, og Egedal kommune sejler med.

Det røde samfundssind kunne gøre mere gavn på rensningsanlæg og afløbsforholdene.