15. august 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Refleksioner på året 2019

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Refleksioner på året 2019
Debat Egedal - 12. december 2019 kl. 12:08
Af Ulrik John Nielsen, løsgænger i Egedal Byråd
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jeg vil gerne ønske alle i Egedal en rigtig glædelig Jul og et godt og lykkebringende Nytår 2020.

Her i december, hvor alle lysene skinner, er det for mange tid til at reflektere over det gamle år, som er ved at rinde ud.

Et for mig hæsblæsende år rent politisk. Første år som løsgænger i Egedal byråd, efter at Venstre afbrød samarbejdet med mig baseret på tvisten om flytning af biblioteket og ungdomsklubben/spejderne i Ganløse.

Jeg har kæmpet for, at ungdomsklubben ikke skulle reduceres og flyttes ned på skolen i meget mindre lokaler og for at bevare de fantastiske forhold klubben og spejderne har på Liselund. En kamp, jeg sammen med bylauget, en støttegruppe og en masse Ganløseborgere, desværre ikke kunde vinde, da alle gode argumenter og ideer prellede af på et flertal i byrådet med Venstre og Socialdemokraterne i spidsen. Meget ærgerligt for demokratiet og borgerne i Ganløse ikke at blive hørt.

Så var der kampen om Grønningen, græsset der ikke blev slået, så der stod en brakmark til stor ærgrelse for rigtigt mange borgere, unge som gamle. Det er nu i budgettet og bliver slået igen fra foråret 2020, hvilket jeg var med til at få besluttet i byrådet. En ny badebro i Buresø kom også med.

Normeringerne i Egedal halter og skriger på en genopretningsplan, og der skal også i 2020 meget mere handling på dette område! Alt andet er ikke acceptabelt eller rettidig omhu. Politisk handling tak, ikke kun snak. Børnene er alles fremtid.

Jeg er glad for som medlem af bestyrelsen/repræsentantskabet i Danske Daginstitutioner, at der langt om længe blev fundet en løsning for Stenløse Skovbørnehave, efter at de i lang tid har måttet leve i uvished om deres nye beliggenhed. Godt med alternative institutioner og godt med private institutioner. Konkurrence er godt. Også derfor byder jeg en forhåbentlig ny privatskole i Ølstykke velkommen. Det er et fremragende initiativ

Her til slut vil jeg bare ønske alle en glædelig december og sige en stor tak til alle jer borgere for alle jeres søde hilsner og støtte til mig i årets løb. Fine mails, breve og små gaver, det varmer mere end I tror. Tak.

Jeg vil glæde mig til at byde det nye år velkommen og arbejde for et endnu bedre Egedal, hvor borgerne bliver hørt og taget alvorligt.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?