30. maj 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny vurdering af behov for hjælp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny vurdering af behov for hjælp
Debat Egedal - 20. september 2019 kl. 14:49
Af centerchef Lars Østergaard, Center for Myndighed og Social Service i Egedal Kommune
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Egedal: Kære Nanna Kagan og Flemming Kramer

Tak for det læserbrev, der blev bragt her i Frederiksborg amts avis den 19. september. Vi beklager meget, at I har haft en oplevelse af ikke at blive mødt med forståelse for jeres situation.

Det er altid beklageligt, når ens forventninger om, hvad man er berettiget til af hjælp, ikke bliver mødt. Det er på ingen måde sådan, vi har lyst til at blive opfattet i Egedal kommune.

Vi skal naturligvis altid svare på alle henvendelser og eventuelle klager, og jeg kan kun beklage dybt, at dette ikke er sket.

Jeres situation har ændret sig efter operationen og derfor vil vi meget gerne lave en ny samlet vurdering af jeres behov for hjælp. I vil i den kommende uge blive kontaktet af os, og få tilbudt et besøg af en visitator, så vi kan vurdere jeres samlede behov for hjælp og genoptræning.

I jeres læserbrev beskriver I, hvordan I har forsøgt at få hjælp til transport til Gentofte Hospital i forbindelse med sygdomsforløbet. Vi er selvfølgelig kede af, hvis I har oplevelsen af, at I er blevet kastet rundt mellem offentlige myndigheder. Derfor vil vi tage kontakt til Region Hovedstaden med henblik på at bede dem om at være tydelige i forhold til deres serviceniveau for kørsel og transport.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?