31. juli 2021
Claus Bruncke skriver om Ganløse-borgeren Susan Green, der i Egedal Kommune er skåret i aflastningstimer i forhold til, da hun boede i Frederikssund Kommune.
Claus Bruncke skriver om Ganløse-borgeren Susan Green, der i Egedal Kommune er skåret i aflastningstimer i forhold til, da hun boede i Frederikssund Kommune.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Læserbrev: Vi kan ganske enkelt ikke være det bekendt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev: Vi kan ganske enkelt ikke være det bekendt

"Regeringen kan med rette lastes for alt muligt, men ikke hvordan Egedal Kommune fortolker lovgivningen," skriver Claus Bruncke, spidskandidat for Nye Borgerlige, i dette læserbrev om serviceloven

Debat Egedal - 03. juli 2021 kl. 08:19
Af Claus Bruncke, spidskandidat for Nye Borgerlige ved KV 2021, Engvej 85, 3650 Ølstykke

I forbindelse med den for Egedal Kommune så pinlige sag om Ganløse-borgeren, Susan Green, der bliver spist af med sølle 6 timers aflastning, sender byrådet elegant sagen til hjørnespark.

I to store artikler i Lokalavisen den 30. juni redegøres for, at det er lovgivningen, den er gal med, og at det i virkeligheden er regeringen, der har ansvaret. Hvor er pengene ?, spørger byrådet. Og så lader man forstå, at lovgivningen på området kan tolkes på alle mulige måder.

Nuvel - regeringen kan med rette lastes for alt muligt, men ikke hvordan Egedal Kommune fortolker lovgivningen. Og spørgsmålet er: Hvorfor vælger man i den aktuelle sag at tolke i borgerens disfavør ? Det er jo ikke nødvendigt ! Vi kan ganske enkelt ikke være det bekendt.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?